Hva er Bowen Teknikken?

Behandlingen består av en serie myke bevegelser mot huden, over muskler og sener med omliggende vev, hovedsakelig med tommel og pekefinger.
Dette utløser vibrasjoner i vannbalansen og påminner kroppen via nervesystemet til hjernen om hvordan den kan "reparere" seg selv.

Bowen påvirker kroppen helt ned på cellenivå og resulterer i frigjøring av avfallstoffer og en dyp avspenning.

Behandlingen er meget forsiktig, behagelig og avslappende for kropp og sjel.
Under behandlingen er det lagt inn flere pauser hvor kroppen får bli kjent med og utforske hva som skjedde under grepet. Klienten føler en dyp avspenning og behandleren trekker seg vekk eller går ut av rommet.

Pusten er en viktig del av Bowen grepene. På utpust kvitter kroppen seg med avfallstoffer og slapper av. Derfor blir grepene oftest gjort i samsvar med utpust.

Før du får første behandling vil behandleren måtte spørre noen spørsmål om helsetilstanden din. Dette for å følge med på om det skjer noen forandringer og om det er noen hensyn vi må ta. Vi stiller ingen diagnoser.

Bowen virker Holistisk.
Det vil si at behandlingen henvender seg til hele kroppen og ikke bare aktuelle symptomer. Bowen virker inn på det fysiske, kjemiske, følelsesmessige og det mentale.

En behandling varer ca 30 - 45 min. Du ligger på en god benk i ført undertøy og med tepper over deg. Om du ikke ønsker å ta av bokse/genser, går det fint om du har noen tynne plagg på.

 


 


Historien | Hva hjelper det for | Yoga | Lymfedrenasje

Om bowen Grenland | Kontakt | Hjem


Copyright © 2004 Bowen Grenland. Alle rettigheter reservert.